spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Home arrow Voorwaarden arrow Disclaimer
Disclaimer

Farmocol doet er alles aan om er voor te zorgen dat de informatie die wordt aangeboden op de website zo nauwkeurig en volledig mogelijk is. Bezoekers van de website kunnen echter op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de op de website aangeboden informatie.
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten en vergissingen.

De intellectuele eigendomsrechten op alle op de website aanwezige informatie zijn voorbehouden aan Farmocol. Het is niet toegestaan om informatie afkomstig van de website zonder voorafgaande toestemming te kopiëren en/of te verspreiden in welke vorm dan ook.

De website kan links bevatten naar andere websites. Farmocol is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze websites, of voor eventuele gevolgen van een bezoek aan een van deze websites.

De door Farmocol per e-mail verzonden informatie is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde is niet toegestaan. Farmocol staat niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van verzonden e-mails of voor tijdige ontvangst ervan. Aan de u toegezonden informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

 
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB